Med AM STUDIO kan arkitekter og interiørdesignstuderende realisere deres mest kreative design-ideer og give deres kunder produkter af højeste kvalitet samt løsninger ud over det sædvanlige.

Vi ønsker at samarbejde med de mest kreative arkitekter og indretningsarkitekter for hvem design af moderne interiør og kommercielle rum er en lidenskab, som de bruger fuldstændigt og som plejer det perfekte slutresultat.

Et samarbejde med AM STUDIO giver muligheden for at skabe unikke projekter. Vi tilbyder en bred vifte af produkter som ikke er hverdagskost i Danmark. Derfor giver vi mulighed for at arbejde med ting, der gør hverdagen anderledes. 

Denne side blev oprettet med henblik på at opfylde vores partneres ønske om at formidle kontakt til danske arkitekter, samt for at gøre livet for arkitekter i Danmark endnu mere spændende.

Her kommer en lille udpluk af muligheder:

NYHEDER

01.05.2020
CANA Concept havekøkkener er komfort og elegance i en smagfuld minimalistisk stil. Brugerkomfort, modstand over for vejrforhold og unik æstetik giver dig mulighed for at skabe et yndlingssted i haven, et sted til fælles måltider i nærheden af ​​naturen – når som helst på året.

Designer bag CANA Concept havde et mål – at skabe et vigtigt rumelement i haven. Et element fyld med liv og glæde. Et element der med dens upåklagelige proportioner og raffinerede detaljer vil være en naturlig del af arkitekturen.

Læs mere om CANA Concept her: CANA

17.03.2020
Vi har i dag indgået samarbejde med LUXUM, en europæisk leder inden for komposit produkter til hjemmet og industri. Virksomhedens historie går tilbage til 1999, da tre entusiaster oprettede et værksted, der producerede håndvask, badekar og bordplader i kompositmaterialer, såsom CORIAN eller STARON. Året 2001 viste sig at være en banebrydende dato, hvor der efter anmodning fra det franske skibsværft blev opført usædvanlige vaske og møbler til passagerskibet Queen Mary 2. Siden denne succes leverede LUXUM sanitære produkter, lille arkitektur og møbler som underleverandør til italiensk, schweizisk og fransk bedste mærker. Takket være dette samarbejde kan produkter, der er opført i Polen, beundres blandt andet i Milano, Monaco eller Paris. I 2010 blev tilbuddet udvidet til at omfatte individuelle klienter og arkitektoniske studios. LUXUM er også specialist i arkitektonisk beton og gennem AM STUDIO kan du nu skaffe dette produkt til din kunde. Læs mere om LUXUM her: LUXUM


01.12.2019
LAUBO er producent af moderne og eksklusive have og terrasse udstyr.  I deres portofolie findes der udendørs møbler og krukker til have, terrasse og eksklusive kommercielle rum. Alt designet med henblik på enkelthed, anvendelse og ikke mindst fryd for øjet. Produkter udføres af eksklusive materialer (aluminium, kvalitet lakering, cortenstål) og kvaliteten er på højeste niveau. Læs mere om LAUBO her: LAUBO

AM STUDIO | DANNEVANG 3 8520 Lystrup | +45 29 24 56 76 | AMSTUDIO@AMSTUDIO.DK | SE NR.: DK 26 40 38 55

Design by Gamborgs, 2019

Rul til toppen